Välj en sida

Dränering Gävle

KH Entreprenad – Dränering för dig i Gävle

KH Entreprenad

Varmt välkommen till KH Entreprenad, dina experter på dränering i Gävle! Med många års erfarenhet inom entreprenadbranschen så har vi samlat på oss kunskapen för att kunna genomföra de flesta olika typerna av dränering. Vi är ett tryggt och effektivt val för dig i Gävle.

Med förstklassiga maskiner och framgångsrika metoder ser vi till att du får ett ordentligt arbete som håller i längden. Är du i närheten av Gävle intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi hjälper dig med din dränering

Dränering

Vi har kompetens och erfarenhet för att kunna genomföra en dränering som kommer håller oönskat vatten borta från husgrunden. Läs gärna mer om våra tjänster här. Kontakta oss redan idag, vi är det självklara valet för dig i Gävle och ser framemot att få hjälpa dig! !

Nöjda kunder

Vår ambition är att förse våra kunder med ett kvalitativt arbete till ett rättvist pris. Som firma är vi lyhörda och arbetar alltid utifrån kundens önskemål samt behov. På det sättet kan vi presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar och gör dig hundra procent nöjd! 

Vi finns här

Vi på KH Entreprenad utgår från Sveg. Härifrån tar vi oss an såväl mindre som mer komplexa uppdrag i närliggande orter och kommuner så som exempelvis Gävle. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Dränering i Gävle