Välj en sida

Entreprenad Hudiksvall

KH Entreprenad – Anläggningsarbeten för dig i Hudiksvall

KH Entreprenad

Varmt välkommen till KH Entreprenad, dina experter på mark och anläggning i Hudiksvall! Med många års erfarenhet inom branschen så har vi samlat på oss kunskapen för att kunna genomföra de flesta olika typerna av entreprenad. Vi är ett tryggt och effektivt val för dig i Hudiksvall.

Med förstklassiga maskiner och framgångsrika metoder ser vi till att du får ett ordentligt arbete som håller i längden. Är du i närheten av Hudiksvall intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss! Välkommen till KH Entreprenad

Entreprenad

Vi är en entreprenad som erbjuder tjänster inom mark och anläggning. Oavsett om du behöver hjälp med dränering eller tomtplanering så finns vi här för att bistå med vår expertis. Läs gärna mer om våra tjänster här. Kontakta oss redan idag, vi är det självklara valet för dig i Hudiksvall!

Nöjda kunder

Vår ambition är att förse våra kunder med ett kvalitativt arbete till ett rättvist pris. Som firma är vi lyhörda och arbetar alltid utifrån kundens önskemål samt behov. På det sättet kan vi presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar och gör dig hundra procent nöjd!

Vi finns här

Vi på KH Entreprenad utgår från Sveg. Härifrån tar vi oss an såväl mindre som mer komplexa uppdrag i närliggande orter och kommuner så som exempelvis Hudiksvall. Kontakta gärna oss om du har några frågor eller funderingar, så hjälper vi dig vidare.

Entreprenad i Hudiksvall