Välj en sida

Grävfirma Uppsala

KH Entreprenad – Grävfirma för dig i Uppsala

KH Entreprenad

Varmt välkommen till KH Entreprenad, din grävfirma i Uppsala! Med många års erfarenhet inom branschen så har vi samlat på oss kunskapen för att kunna genomföra de flesta olika typerna av mark och anläggningsarbeten. Vi är ett tryggt och effektivt val av grävfirma för dig i Uppsala.

Med förstklassiga maskiner och framgångsrika metoder ser vi till att du får ett ordentligt arbete som håller i längden. Är du i närheten av Uppsala intresserad av vad vi som grävfirma har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss! Välkommen till KH Entreprenad!

Grävfirma

Vi är en grävfirma som utför det mesta inom mark och anläggning. Oavsett om du behöver hjälp med dränering eller trädgårdsanläggning så finns vi här för att bistå med vår expertis. Läs gärna mer om våra tjänster här. Vi är det självklara valet för dig i Uppsala!

Nöjda kunder

Vår ambition är att förse våra kunder med ett kvalitativt arbete till ett rättvist pris. Som firma är vi lyhörda och arbetar alltid utifrån kundens önskemål samt behov. På det sättet kan vi presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar och gör dig hundra procent nöjd!

Vi finns här

Vi på KH Entreprenad är en grävfirma som utgår från Sveg. Härifrån tar vi oss an såväl mindre som mer komplexa uppdrag i närliggande orter och kommuner så som exempelvis Uppsala. Kontakta gärna oss om du har några frågor eller funderingar, så hjälper vi dig vidare.