Välj en sida

Markarbeten Örebro

KH Entreprenad – Markarbeten för dig i Örebro

KH Entreprenad

Varmt välkommen till KH Entreprenad, dina experter på markarbeten i Örebro! Med många års erfarenhet inom branschen så har vi samlat på oss kunskapen för att kunna genomföra de flesta olika typerna av markarbeten. Vi är ett tryggt och effektivt val för dig i Örebro.

Med förstklassiga maskiner och framgångsrika metoder ser vi till att du får ett ordentligt arbete som håller i längden. Är du i närheten av Örebro intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi hjälper dig med markarbeten!

Markarbeten

Vi har kompetens och erfarenhet för att kunna genomföra en rad olika sorters av markarbeten, allt från dräneringar till tomtplaneringar och andra grävningar. Läs gärna mer om vad vi erbjuder här. Kontakta oss redan idag, vi är det självklara valet för dig i Örebro!

Nöjda kunder

Vår ambition är att förse våra kunder med ett kvalitativt arbete till ett rättvist pris. Som firma är vi lyhörda och arbetar alltid utifrån kundens önskemål samt behov. På det sättet kan vi presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar och gör dig hundra procent nöjd! 

Vi finns här

Vi på KH Entreprenad utgår från Sveg. Härifrån tar vi oss an såväl mindre som mer komplexa arbeten i kringliggande orter och kommuner, så som exempelvis Örebro. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Markarbeten i Örebro